Vi är Thimar Form

Hos Thimar Form hittar du ett handplockat, noga utvalt sortiment. Vårt mål är att skapa inspirerande hem för alla som tycker om kvalitet och detaljer. Resultatet ska vara ljuvligt för ögat men också funktionellt, gärna med en tvist.

Vi värnar om kvalitet och därför är hela sortimentet handplockat. Kvalitet kostar ofta lite mer. Men priset handlar inte bara om varumärket, utan också om att företagen använder hållbara material och har schysta villkor för sina anställda. Vi vill stå bakom allt som vi säljer, in i minsta detalj. Handla långsiktigt och se på dina inköp som en investering!

Thimar Form är en möbelbutik och inredningsbyrå som numera även har en e-handel. Butiken öppnade i Karlstad 2016 och ägs av Claes och Viktoria Thimar.

Kom in och säg hej!


Butiken:
Eneströmsgatan 7, Karlstad

054-15 16 16
kundtjanst@thimarform.se

Hämtlager:
Wemlandsflytt
Blekegatan 2, Karlstad


Öppettider


Butik:
Tisdag–torsdag 11.00–18.00
Fredag 11.00–17.00
Lördag 11.00–14.00

Sommartider:
Vi har gått över till sommartider i butiken.
Då stänger butiken kl 14.00 på lördagar!

Hämtlager:
Måndag–fredag 8.00–16.00
Lunchstängt 12.00–13.00

Vi jobbar här!


 


Viktoria Thimar
viktoria@thimarform.se

Viktoria som har jobbat många år på FLOS har belysning som sitt favoritområde. Inte otippat är armaturerna Arco från FLOS och Kvist från svenska Örsjö några av hennes favoriter. Claes Thimar
claes@thimarform.se

Livsnjutare som gillar mat, skidåkning och häng i naturen. Claes favoritmöbel just nu är soffan Tiki från Fogia. 

Helena Hallgren
helena@thimarform.se

Helena är grafisk formgivare som sadlade om till inredare och jobbar nu med båda sina stora intressen. På fritiden snörar hon gärna på sig löparskorna för en skön runda. Logga in