Vi hjälper dig välja rätt gardiner till ditt hem

Gardiner är ofta en anonym inredningsdetalj som många glömmer bort. Men de har flera viktiga funktioner och skapar såväl karaktär som stil i ditt hem. Tycker du det är svårt att välja? Lugn, vi hjälper dig!

Gardiner ger ett lugn och en mjukhet, samtidigt som de skyddar mot starkt solljus och grannars nyfikna blickar. Men hur väljer du rätt gardiner för just ditt hem? Det beror på.

Ska du ha takskenor? Behöver du hissgardiner? Ska gardinerna vara enfärgade eller i ett klassiskt mönster i tidlös design? Ska rummet kännas varmt eller ljust? Ombonat eller energiskt? Vill du ha flera lager gardiner utanpå varandra? Gillar du blanka eller matta tyger? Allt du önskar kan du få (nästan), för det finns gardiner för alla smaker och stilar.

Hissgardin

Vi hjälper dig med skräddarsydda hissgardiner som anpassas exakt efter dina fönster. Du kan välja mellan två varianter, hissgardin med lindrag eller med kuldrag. Om du vet att du ska hissa upp och ner gardinen ofta rekommenderar vi den med kuldrag.

Gardiner för alla stilar och behov

Vi på Thimar Form har ett stort urval tyger och gardiner för alla stilar och behov. Dessutom har vi en egen sömmerska som syr upp gardinerna så de passar perfekt i just ditt hem.

Det är inte alltid lätt att hitta rätt gardiner; därför ska du komma in till butiken eller höra av dig och prata med oss så hjälper vi dig.


Kontakta oss för mer information!

Priser


Alla priser är inklusive moms och priset på tyget tillkommer.

Sömnad gardinlängd

140 cm bred – 500 kr per längd
300 cm bred – 600 kr per längd

Sömnad hissgardin med lindrag

100 cm bred – 1 900 kr
120 cm bred – 2 100 kr
140 cm bred – 2 300 kr

Sömnad hissgardin med kuldrag

100 cm bred – 2 100 kr
120 cm bred – 2 300 kr
140 cm bred – 2 500 kr

Priser gardinskena inkl. tillbehör

Hos oss kan du köpa 2 meters alternativt 3 meters skenor. Det ingår alltid fästen, glid och ändskydd.

Pris: 350 kr per meter
Skarvfäste kostar 100 kr extra.

Montering

Vi kan hjälpa till att montera både gardin och gardinskena.
Pris: 990 kr per timme

 
Logga in