DYNA TILL A2 i gruppen Utemöbler / Prydnadskuddar och dynor hos Thimar Form AB (1055)
DYNA TILL A2

DYNA TILL A2

Dyna till A2 från Grythyttan Stålmöbler.
Artnr: 1055

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Färg: 
Antal: 
 • Produktbeskrivning
 • Dyna till A2 från Grythyttan Stålmöbler. 

  Tyget till dynorna kommer från Sunbrella och är certifierat med STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Det garanterar att tyget inte innehåller några giftiga ämnen och utgör inga risker för människors hälsa.

  Dynorna är tillverkade i kvalitetsväv från Sunbrella och bleks inte i solen eller skadas av UV-ljus. Den spinnfärgade akryl som används har fördelen att den inte bryts ned av UV-strålingen som många andra material exempelvis bomull. Spinnfärgningen innebär att tyget är färgat redan innan man spinner tråden och är därför helt genomfärgat. Det ger väven sin enastående färgbeständighet.

  Dynväven har en smuts- och vattenavvisande behandling som gör att regn eller annan spilld vätska pärlar sig på tyget och är lätt att torka eller skaka av. Spilld vätska, oavsett färg, kan torkas av med en absorberande trasa eller hushållspapper. Desto snabbare man tar hand om en fläck desto lättare att få bort den och man slipper tvätta hela dynan.

  Trots sin vattenavvisande förmåga andas dynväven vilket gör att fukt inte stannar kvar inne i dynan och skapar risk för mögel i stoppningen. Sunbrella akrylväv möglar inte tack vare akrylens egenskaper och efterbehandlingen. Var noga att, med jämna mellanrum, borsta bort smuts från dynorna då partiklar som fastnat på väven kan mögla.

  Dynans klädsel är avtagbar och kan tvättas i maskin på 40 grader i ett skonsamt program med låg centrifugering. Torkas hängande (ej torktumlare) och stryk med fördel på låg värme för att återaktivera tygets smuts-och vattenavvisande förmåga.

 • Egenskaper

Se fler varor

BORD B31 170 OLJAD EK
Grythyttan Stålmöbler
15360 kr
BORD 9A 100 OBEHANDLAD TEAK
Grythyttan Stålmöbler
10600 kr
BORD 9A 120 OBEHANDLAD TEAK
Grythyttan Stålmöbler
12300 kr
BORD 9A 100 OLJAD EK
Grythyttan Stålmöbler
7790 kr
Logga in